Voor professionals

Voel je lekker app.png
Lekker eten 

60%
Lekker eten 

Voeding is dé belangrijkste pijler voor een gezonde leefstijl. Daarom leggen we de meeste nadruk op gezond eten dat bij jou past. 

Lekker bewegen

30%
Lekker bewegen

You’ve got to move it. Tenminste, als je je lekker en fit wil voelen. Voor alle niveaus van beweging bieden we mogelijkheden.

Lekker ontspannen

10%
Lekker ontspannen

Neem je rust serieus en laat je door ons inspireren om écht te ontspannen.

Voeding

Via de Voel je lekker app heeft jouw cliënt toegang tot meer dan 2500 gezonde ontbijt-, lunch- en diner recepten. Deze zijn te filteren per leefstijl, allergenen en smaak- en bereidingsvoorkeuren. Zo kan iedereen genieten van een lekker gepersonaliseerd menu. Het voedingsdagboek geeft in één oogopslag inzicht in de dagelijkse inname van calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels. De app bevat ook veel artikelen en educatieve kookvideo’s, gericht op groentebereidingen.

Beweging

Met de app beschik je over een uitgebreide bibliotheek met artikelen, video's en podcasts gericht op bewegen en sporten, zodat iedereen kan bewegen op een manier die bij hen past. Daarnaast is het zelfstandig registreren van activiteiten een standaard module in de app. Hiermee kun je makkelijk bijhouden hoeveel je beweegt en wat de impact hiervan is op je herstel en energieniveau.

Ontspanning en slaap

De app bevat ook een speciale omgeving voor informatie en oefeningen voor slaap en ontspanning. Waaronder artikelen over het belang van voldoende rust, maar ook specifieke work-outs en mindfulness trainingen, die aansluiten bij persoonlijke wensen en uitdagingen.

Gedrag en motivatie

Om gezond leven extra makkelijk te maken, kunnen cliënten gebruik maken van de ‘Kleine gewoontes’ module. De app stuurt op een gewenst moment van de dag een reminder voor het uitvoeren van een nieuwe gezonde routine (in wording). Zo wordt dit stap-voor-stap onderdeel van het dagelijks leven.

Koppeling met alle activity trackers

VJL app Activity trackers.jpeg

Partners

Voel je lekker app.png

Uw eigen interventie landelijk opschalen?