Inleiding

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina leest u welke gegevens we verzamelen als u de website en/of diensten van Ekomenu gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Voeljelekker.nl is onderdeel van Ekomenu BV. Ekomenu bezorgt gratis in Nederland wekelijks gezonde menu’s met lekkere recepten en verse biologische ingrediënten bij u thuis. Elke week ontwikkelen we recepten die een evenwichtig voedingspatroon garanderen. Gezondheid en duurzaamheid staat bij de keuze van onze producten hoog in het vaandel. 

Ekomenu respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ekomenu handelt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
In het kader van onze diensten worden door ons persoonsgegevens verzameld, bewaard, doorgegeven of anderszins verwerkt. Op basis van de toepasselijke privacywetgeving, kwalificeren wij als verwerkingsverantwoordelijke met betrekking tot de persoonsgegevens die wij van u verwerken.
De werknemers van Ekomenu zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Toepasselijkheid

Dit Privacy- en Cookiestatement is van toepassing op de verwerking van de door leden verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens), alsmede data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Ekomenu, onder andere ekomenu.nl en voeljelekker.nl.

1. Hoe verzamelt Ekomenu persoonsgegevens?

Ekomenu behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Ekomenu verzamelt Persoonsgegevens bij het aangaan van een lidmaatschap waarbij Ekomenu wekelijks onze menu’s bij u te bezorgen, wanneer u zich abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, meedoet aan enquête of test, als u informeert naar onze activiteiten, deelneemt aan actie, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

2. Welke persoonsgegevens verzam