Nieuw: Ekomenu opent de deuren van haar spiksplinternieuwe biologische webwinkel

In Nederland en Belgie kun je nu ook de dagelijkse boodschappen doen in de BioWebwinkel van Ekomenu. De nieuwe webwinkel is gevuld met 1500+ gezonde producten waar je blij van wordt. De gezondheidsexperts van Ekomen kiezen samen met het receptenteam de beste producten uit, die voor een lach op jouw gezicht zorgen. Ze zien er niet alleen goed uit, zijn niet alleen gezond, maar zijn ook belachelijk goed voor de wereld om ons heen. Simpelweg, gezond eten gemakkelijk gemaakt. 

Gemak is essentieel in ons drukke leven, maar we willen het wel gezond

Ekomenu is al jaren één van de grootste en gezondste maaltijdboxleveranciers van Nederland en België . Zij weten daarom als geen ander in hoeverre gemak en gezondheid samenkomen in een persoonlijke voedselkeuze. Op de weg naar die keuze zo simpel mogelijk te maken - en na vele mails -, heeft Ekomenu de lekkerste & gezondste producten geselecteerd en verzamelt in de BioWebwinkel.  Zodat iedereen thuis naast de recepten gemakkelijk en ontspannen kan genieten van voedsel waar je blij van wordt.  

Jack Stroeken (founder Ekomenu): "Wij willen een verandering maken in ons huidige voedingspatroon. Dat doen we door gezonde voeding nog toegankelijker en nog makkelijker te maken. Je kunt nu met 1 druk op de knop, fruitpakketten, proefboxen, groente, glutenvrije pasta, de beste worstjes, maar ook supplementen in een handomdraai thuis laten bezorgen. Wij doen de voorselectie, onze klanten mogen op hun gemak kiezen. Iedereen die het probeert ervaart de positieve impact op zijn lichaam, maar proeft ook dagelijks het feest dat de smaak die biologisch heet geeft. Dat moet iedereen persoonlijk ervaren, maar ook massaal zodat we echt op weg kunnen naar een gezondere samenleving." 20230915130306_DSC04305-Groot.jpeg

Dagelijks gezond en ontspannen eten: zonder abonnement

Ekomenu haar missie blijft hetzelfde en maakt gezond eten makkelijk en beschikbaar voor iedereen. Klanten van Ekomenu kunnen nu zelf kiezen hoe zij de beste boodschappen in huis willen halen. Naast bezorging aan huis - al vanaf 65 euro aan boodschappen - zijn er ook vele afhaalpunten in heel Nederland. Je kunt ook kiezen voor proefboxen met handige receptzakken, een heerlijk aanbod kant-en-klaar, pakketten en producten die worden goedgekeurd door onze gezondheidsexperts. Uiteraard blijft het ultieme gemak van een maaltijdbox met receptkeuze ook altijd een optie. 

Klik hier om direct de BioWebwinkel te bekijken

Gezonde maaltijdboxen blijven razendpopulair 

Wekelijks komen er nog steeds vele klanten bij die kiezen voor de maaltijdboxen van Ekomenu, die blijven onverminderd populair. Het gemak van een maaltijdzak met precies de juiste hoeveelheid ingredienten en dus geen voedselverspilling krijgt nog steeds een hoge waardering. Het is het ultieme gemak. Daarom kun je nu ook bij de maaltijdbox van Ekomenu heel makkelijk boodschappen bijbestellen, alles krijg je tegelijk in huis. De vaste klanten van Ekomenu profiteren inmiddels al een paar maanden van de BioWebwinkel en zijn daar heel onverdeeld blij mee.  

Bekijk de maaltijdboxen van Ekomenu

Biologische webwinkel & maaltijdbox