Ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Het is nooit mijn ambitie geweest om diëtist te worden, maar alls wat met voeding te maken heeft vind ik erg interessant. Mijn richting op school was dan ook Health Promotion en dit vakgebied is ontzettend breed. Mijn interesses liggen in de alternatieve geneeskunde. Ik ben bijvoorbeeld erg geintresseerd in Ralph Moorman, een hormoon specialist die adviezen geeft aan mensen die zich fitter willen voelen of meer over hormonen willen leren. Hij prijst Ekomenu erg aan door de producten die aanworden geboden: puur en eerlijk! Op zijn site en via deze weg ben ik bij Ekomenu terecht gekomen!  

Marketingteam

Binnen het bedrijf wordt naar je geluisterd. Je talenten worden benut. Na een aantal weken tijdens mijn stage kwam ik er bijvoorbeeld achter dat recepten ontwikkelen niet bij mij past, ik doe er lang over en ik ben hier niet zo creatief in. Doelgroepen bedenken en benaderen trok wel mijn interesse! Ik mocht een eigen project leiden waarin ik een nieuwe doelgroep ga benaderen. Dit deed ik door middel van interviews, blogs, infographics en onderzoeken. Het leuke is dat je echt vrij wordt gelaten en op je eigen manier creatief kan zijn. Je krijgt fijne feedback van het team zodat je op professioneel gebied groeit! 

Daarnaast heb ik meegelopen bij meerdere kookdagen, waar je alle recepten gaat testen (en proeven ;). Ook doe je verschillende onderzoeken zoals een concurrentieanalyse, prijsvergelijkingen, onderzoek naar onderwerpen van de blogs die je toegewezen krijgt. De werkzaamheden die je tijdens je stage krijgt zijn erg gevarieerd.

Team 

Ik heb ontzettend veel geleerd van het team. Iedereen is ontzettend behulpzaam en ze laten je helemaal jezelf zijn. Je werkt nauw samen met het hele team en ze ondersteunen je waar nodig. Je neemt af en toe taken over van andere, omdat iedereen elkaar helpt. Dit zorgt voor een hecht team waarbij geen vraag gek is! Dat werkt erg prettig. Daarnaast hebben we af en toe een borreltje om iets te vieren. Dat zorgt er ook voor dat je jouw collega's beter leert kennen!

Interesse?

Wil jij ook stage lopen bij Ekomenu? Klik dan hier voor de stage vacatures van Ekomenu. 

Of heb je zin om eerst nog wat meer blogs te lezen over stage lopen bij Ekomenu? Lees dan verder op stage lopen bij Ekomenu.