Wil je meer energie, afvallen of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ekomenu lanceert de Voel je lekker app om het behalen van jouw gezonde leefstijl nog leuker te maken. Deze interactieve app staat vol met gezonde en duurzame maaltijden. Je vindt ook tips en inspiratie om lekker te bewegen, meer te ontspannen en nog veel meer tools om jouw doelen te realiseren.

Lekker gezond eten dat past bij jou

Je kunt maaltijden selecteren die passen bij jouw leefstijl. Eet je vegetarisch, glutenvrij, koolhydraatarm of wil je niet langer dan 20 minuten in de keuken staan? Het kan allemaal! Daarnaast kun je de recepten filteren op 26 allergenen of smaakvoorkeuren. Met keuze uit meer dan 2.500 recepten vind je volop inspiratie voor gezonde ontbijt, lunch en avondmaaltijden die jouw gezondheid een boost geven.

Voeg de recepten toe aan jouw voedingsdagboek en krijg in één oogopslag inzicht in je dagelijkse inname van calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels. Geen zorgen: alle recepten passen binnen een gezond voedingspatroon, zodat jij onbezorgd kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Wist je dat? De recepten die boven in je scherm verschijnen, zijn in die week te bestellen via de biologische maaltijdbox van Ekomenu. Haal je zelf je ingrediënten in huis? Doordat wij bij het samenstellen van de recepten rekening houden met de seizoenen en prijzen, zullen de ingrediënten ook passen binnen jouw huishoudbudget.


 

Meer bewegen en voldoende ontspannen

Voor het realiseren van een gezonde leefstijl focussen wij op voeding, maar we zullen je ook zeker ondersteunen om meer te bewegen en lekker te ontspannen. Hiervoor vind je volop inspiratie, waaronder ademhalingsoefeningen, work-outs en mindfulness trainingen.

Heb je te maken met onregelmatige diensten of breng je veel tijd door achter je bureau? Ook hiervoor geven we je graag tips en handvatten. Zodat je de hele dag lekker in je vel zit.  
 

Nog veel meer tips en inspiratie

Ontdek nu hoe jij nog meer uit je leefstijl kunt halen. Wist jij dat er meer dan 50 kooktechnieken bestaan voor groenten? Je kunt groenten bakken, koken of stoven… Maar probeer ze ook eens te raspen, fruiten of fermenteren! Ontdek het nu in onze app met de video’s van Frank Fol, de Groentekok®.

Zit jij lekkerder in je vel wanneer je weet dat je voeding niet alleen een positieve impact heeft op jezelf maar ook op onze aarde? In de app vind je artikelen over klimaatvriendelijke voedingskeuzes, biologische landbouwmethoden en lekkere no waste recepten.
 

Nu beschikbaar 

Je kunt je nu aanmelden voor de app via deze pagina. Na aanmelding start je direct me de lekkerste weekmenu's, challenges en alle tips en tools die jij wilt inzetten om gezonder te leven. 

Behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Schrijf je dan in voor onze Voel je lekker programma's. Naast toegang tot de app ontvang je ook een uitgebreid e-book en kun je deelnemen aan verschillende persoonlijke- en groepsconsulten met onze diëtisten. Ontdek hier ons aanbod. 

Meer weten over onze Voel je lekker programma’s en app? Stuur een e-mail naar info@voeljelekker.nl.