Wil je meer energie, afvallen of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ekomenu lanceert de Voel je lekker app om het behalen van jouw gezonde leefstijl nog leuker te maken. Deze interactieve app staat vol met gezonde en duurzame maaltijden. Je vindt ook tips en inspiratie om lekker te bewegen, meer te ontspannen en nog veel meer tools om jouw doelen te realiseren.

Ontdek de kracht van een gezonde levensstijl met de Voel je Lekker Gezondheidsapp! Onze app biedt een veelzijdige toolkit vol met gezonde recepten, kooktechnieken, challenges, tips voor een duurzaam leven, ontspannings- en bewegingsoefeningen, een handig voedingsdagboek en nog veel meer. Allemaal ontworpen door onze experts om jou te helpen makkelijk jouw weg te vinden naar een gezonder leven. Jij bepaalt zelf op welk tempo en waar je het meeste aandacht aan wil geven. Onze app past zich aan jouw voorkeuren aan. Ontdek wat voor jou werkt en begin vandaag nog met het opbouwen van een gezonde routine waar jij je lekker bij voelt en die je makkelijk volhoudt.

Lekker gezond eten dat past bij jou

Je kunt maaltijden selecteren die passen bij jouw leefstijl. Eet je vegetarisch, glutenvrij, koolhydraatarm of wil je niet langer dan 20 minuten in de keuken staan? Het kan allemaal! Daarnaast kun je de recepten filteren op 26 allergenen of smaakvoorkeuren. Met keuze uit meer dan 3.000 recepten vind je volop inspiratie voor gezonde ontbijt, lunch en avondmaaltijden die jouw gezondheid een boost geven.

Voeg de recepten toe aan jouw voedingsdagboek en krijg in één oogopslag inzicht in je dagelijkse inname van calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels. Geen zorgen: alle recepten passen binnen een gezond voedingspatroon, zodat jij onbezorgd kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Wist je dat? De recepten die boven in je scherm verschijnen, zijn in die week te bestellen via de biologische maaltijdbox van Ekomenu. Haal je zelf je ingrediënten in huis? Doordat wij bij het samenstellen van de recepten rekening houden met de seizoenen en prijzen, zullen de ingrediënten ook passen binnen jouw huishoudbudget.


 

Meer bewegen en voldoende ontspannen

Voor het realiseren van een gezonde leefstijl focussen wij op voeding, maar we zullen je ook zeker ondersteunen om meer te bewegen en lekker te ontspannen. Hiervoor vind je volop inspiratie, waaronder ademhalingsoefeningen, work-outs en mindfulness trainingen.

Heb je te maken met onregelmatige diensten of breng je veel tijd door achter je bureau? Ook hiervoor geven we je graag tips en handvatten. Zodat je de hele dag lekker in je vel zit.  
 

Nog veel meer tips en inspiratie

Ontdek nu hoe jij nog meer uit je leefstijl kunt halen. Wist jij dat er meer dan 50 kooktechnieken bestaan voor groenten? Je kunt groenten bakken, koken of stoven… Maar probeer ze ook eens te raspen, fruiten of fermenteren! Ontdek het nu in onze app met de video’s van Frank Fol, de Groentekok®.

Zit jij lekkerder in je vel wanneer je weet dat je voeding niet alleen een positieve impact heeft op jezelf maar ook op onze aarde? In de app vind je artikelen over klimaatvriendelijke voedingskeuzes, biologische landbouwmethoden en lekkere no waste recepten.
 

Nu beschikbaar in het Voel je lekker – 6 weken programma

De app is nu beschikbaar als onderdeel van het ‘Voel je lekker – 6 weken programma’. In dit programma ontdek jij hoe je meer uit voeding kunt halen. Onder persoonlijke begeleiding van onze diëtisten en met een continue flow van tips en inspiratie. Lees hier meer over dit programma. Na inschrijving krijg je direct toegang tot de app en je start de volgende week met dit 6 weken programma.

Meer weten over onze Voel je lekker programma’s en app? Stuur een e-mail naar foodcoach@ekomenu.nl.