We zien dat veel organisaties méér willen doen om bij te dragen aan de gezondheid en het geluk van medewerkers. Met een gevarieerde maaltijdbox vol met pure producten van het seizoen maak je gezond eten een fluitje van een cent voor het hele team. In dit artikel vertellen we je hoe Domo Elektro haar medewerkers steunt met de biologische maaltijdbox van Ekomenu


Drie jaar geleden zocht Domo Elektro naar een manier om haar medewerkers te steunen tijdens het thuiswerken. Voorheen verzorgden zij elke dag een lekkere gezonde lunch op kantoor. Het toegankelijk maken van een gezonde maaltijd werd erg gewaardeerd door het jonge team met een druk gezins- en werkleven. Maar hoe doe je dit, wanneer je elkaar niet- of minder ziet? 
 

Waarom je als bedrijf kiest voor Ekomenu 

“We hebben rondgekeken in de maaltijdboxen-markt, maar we kwamen niks tegen wat aansloot bij onze wensen. Totdat we op Ekomenu stuitten. Het belangrijkste is dat de maaltijden lekker en toegankelijk zijn. Het is een mooie bijkomstigheid dat de recepten ook nog eens supergezond zijn én met biologische ingrediënten. Daarnaast was Ekomenu als enige erg flexibel in het afstemmen en het meedenken over onze specifieke wensen.” 
 

Het leukste aan samen genieten van een maaltijdbox

“Wat we het meeste terug hoorden komen, was het gemak van het eten met Ekomenu. Ons team vond het heerlijk om niet na te hoeven nadenken over wat je gaat eten. Na een lange werkdag konden mensen de maaltijdzak openen, de bereidingsstappen volgen en vervolgens binnen een half uurtje genieten van een lekkere gezonde maaltijd. Of je zet je kinderen of partner vast aan het werk met de receptkaart, zodat je uit werk meteen kunt aanschuiven.”
 
R27-Flammkuchen-met-courgette-feta-en-avocado-RK.jpeg
 

De favoriete recepten van de medewerkers

“Het was heel leuk om op deze manier toch samen met collega’s te genieten van dezelfde maaltijden. We wisselden onze ervaringen uit en deelden favoriete recepten. De Flammkuchen kwam vaker terug en was een groot succes bij de gezinnen. Zoals deze variant met courgettelinten, feta en avocado. De pasta’s waren ook heerlijk; makkelijk te bereiden met veel variatie en nieuwe  ingrediënten. Zoals de Orzo in cherrytomatensaus met Chinese kool, oregano en oude kaas.”

R3-Orzo-in-cherrytomatensaus-RK.jpeg

Wij zijn er trots op dat we bedrijven kunnen helpen om medewerkers gelukkig te maken met lekkere gezonde maaltijden. Ontdek wat we voor jou kunnen doen op onze samenwerkingspagina of neem direct contact op via e-mail