Hartstichting en Ekomenu werken samen aan hartgezonder Nederland

Met gezonde voeding verbeter je je hartgezond, toch is het voor veel mensen niet altijd eenvoudig om een gezonde keuze te maken. De Hartstichting en Ekomenu slaan daarom de handen ineen en bieden toegang tot het Voel je lekker Energiek-programma.
 
Onze omgeving maakt het moeilijk om gezond te eten. Overal om ons heen wordt ongezond eten aangeboden en gepromoot. Het is daarom moeilijk om bewuste keuzes te maken. Door te investeren in onderzoek en mensen te helpen gezonder te leven wil de Hartstichting de hartgezondheid van Nederland meetbaar verbeteren.
 
Iedereen een gezond hart, voor nu én later
Met het programma Voel je lekker Energiek van Ekomenu krijgen nieuwe donateurs van de Hartstichting toegang tot meer dan 2000 gezonde recepten, artikelen en oefeningen voor beweging en ontspanning, een e-boek met weekmenu’s én persoonlijke begeleiding door ervaren chefs en food coaches die alles vertellen over een gezond voedingspatroon. Donateurs van de Hartstichting werken met dit programma niet alleen aan hun hartgezondheid, ze dragen ook bij aan levensreddend onderzoek.
 
Gezaghebbende partij
Jack Stroeken, oprichter en directeur van Ekomenu: “We zijn buitengewoon trots op deze samenwerking omdat de Hartstichting een grote en gezaghebbende partij in het gezondheidsdomein is.” Ekomenu is ook sponsor van het CycleNL, het fietsevenement van de Hartstichting. De aanbieder van biologische, duurzame en gezonde maaltijdboxen zal op de rustposten tijdens Cycle NL alle deelnemers voorzien van groente en fruit.
 
Lees hier meer over deelnemen aan het Voel je lekker Energiek-programma en de samenwerking tussen Ekomenu en de Hartstichting.