Hee, ik ben Tariq en volg de Bachelor International Food & Agribusiness aan de HAS Green Academy in 's-Hertogenbosch. Het afgelopen halfjaar heb ik stage gelopen bij Ekomenu, lijkt het je ook leuk om hier stage te lopen? Lees dan verder over mijn ervaring.

Ik kwam Ekomenu tegen via mijn hogeschool, en ik heb altijd persoonlijke interesse in voeding gehad. Ook heb ik hiervoor een tijdje stage gelopen op een bio-dynamische tuinderij, dus het leek mij ook leuk om een andere stap in deze biosector te ontdekken.

Mijn werkzaamheden waren vrij divers, al lag de focus op de BioWebwinkel. Ik had mijn standaard wekelijkse taken die gericht waren op de BioWebwinkel up-to-date houden en het analyseren van klantgedrag. De variërende taken waren heel uiteenlopend, van even bijspringen bij de klantenservice tijdens de kerstdrukte tot een keer de oplossing zijn voor een logistiek probleem. Het leuke hieraan was dat ik daadwerkelijk zag dat het iets toevoegde aan Ekomenu en ik kreeg hier veel waardering voor van het team. 

Uiteraard had ik tussendoor meer dan genoeg tijd om aan het project vanuit mijn studie te werken en ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat. Iedereen bij Ekomenu staat altijd open voor een praatje om je in de goede richting te helpen. 

Ik zou een stage bij Ekomenu aan iedereen aanraden. Ik heb veel meer geleerd dan ik in het begin had gedacht, ook op persoonlijk vlak. Ik zal voor de rest van mijn maatschappelijke carrière hier wat aan hebben, en daar ben ik Ekomenu heel dankbaar voor.

Bekijk hier alle vacatures.