Samenwerking met Ekomenu!
Vivica en Ekomenu zijn een prachtige partnership overeengekomen. Vanochtend werd de samenwerking ondertekend door Jack Stroeken , directeur van Ekomenu en Rob Mentink, directeur van Vivica. De samenwerking betekent dat u als gebruiker van het Vivica Health & Lifestyle platform over de gezondste recepten/maaltijden database van Europa beschikt bij het begeleiden van patiënten of deelnemers aan de GLI of andere leefstijl gerelateerde interventies.

Binnen het Vivica Health & Lifestyle platform beschikt u over ruim 2200 recepten van gezonde maaltijden. Zelfstandig vanuit de app kan uw cliënt recepten/maaltijden selecteren op basis van leefstijl, eetwens, gezinssituatie en mogelijke allergenen. Er is keuze uit 14 leefstijlen, van koolhydraatbewust tot vegan en van glutenvrij tot vegetarisch en daarbij ook één (of meerdere) van de 26 allergenen te selecteren. Periodiek wordt het huidige aantal aangevuld met nieuwe (week) en seizoensgebonden recepten/maaltijden.

De gehele Ekomenu database is geïntegreerd in de bestaande functionaliteit van het platform. Dit betekent dat u ook recepten/maaltijden kunt toewijzen via de planner en door uw cliënt geregistreerde recepten/maaltijden in de rapportage worden weergegeven. De registratie in de app is op eenvoudige manier uitgewerkt!

Waar staat Ekomenu voor?
Gezonde voeding voor jou én voor de aarde. Zodat jij, jouw gezin en toekomstige generaties kunnen blijven genieten van lekker eten. Dat doet Ekomenu met pure, onbewerkte ingrediënten bomvol vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Zonder onnatuurlijke toevoegingen en 100% biologisch. Deze puur en schone voeding is de basis van Ekomenu, maar Ekomenu gaat een stap verder. Alles wordt doorberekend, van de voedingswaarde, de foodprint, CO2, waterverbruik, true costs. Alles om voor elkaar inzichtelijk te maken hoe pure voeding een impact kan maken op ons en onze bodem. Een echte impact en voor Vivica een logische partner om samen met u verder bij te dragen aan gezond leven!

20231124103553_unnamed.jpeg