Eric heeft ruim 10 jaar in de retail gewerkt totdat hij in 2017 de overstap maakte naar de wereld van startups en scale-ups op het gebied van welzijn en gezondheid. Eric kijkt er naar uit om met externe partners samen te werken en zo nog meer mensen het gemak van Ekomenu en de stap naar een gezondere levensstijl te laten ervaren én vast te houden. 


Ook bij grote multinationals als Nike en C&A was Eric verantwoordelijk voor het samenwerken met externe partners. Binnen Nike heeft hij de kracht van het motiveren van mensen tot gezond gedrag ervaren, door middel van marketing en ook zeker door mooi ontworpen sportkleding. Hij wilde dit graag directer toepassen in zijn dagelijkse werk en heeft daarmee de overstap gemaakt naar de gezondheids- en welzijnsindustrie.

Neem gerust contact met hem op voor een eerste kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken, voor jouw bedrijf of als service partner van Ekomenu. Misschien dat hij je dan ook meer vertelt over een van zijn favoriete ekomenu gerechten: bijvoorbeeld de “Flammkuchen met gekleurde tomaatjes“, of de “Courgette baba ganoush met sesam”, lekker makkelijk voor het hele gezin!

Neem contact op met Eric via ebrenninkmeijer@ekomenu.nl